ORGANIZARE EVENIMENTE

Pentru Reșița și împrejurimi Nada Deco Events vă poate ajuta cu organizarea de evenimente, achiziționarea sau închirierea de decorațiuni, ajutându-vă să vă faceți locul de petrecere la fel de special ca dvs.

Tot ce iti doresti pentru un eveniment de vis.

Nada Deco Events este specializată în furnizarea de idei și produse de styling pentru orice ocazie specială în care doriți acel farmec suplimentar. Va putem ajuta cu aranjamente si decoratiuni pentru nunți, zile de naștere, botezuri, baby-shower, evenimente corporative, lansări de produse și petreceri de Crăciun și Revelion.
Indiferent cât de mare sau mic este evenimentul dvs., vă putem ajuta să-l transformați în ceva cu adevărat magic și de neuitat. Specialitatea noastră constă în a face din ziua dvs. specială, o zi pur și simplu uimitoare.
Daca și tu ai un eveniment și vrei să îi acorzi acea notă specială, te rog să ne contactezi la numărul de pe acest website sau prin completarea formularului de mai jos. După ce stabilim toate detaliile noi vă vom trimite o oferta personalizată.

BOTEZ SI NUNTĂ

BOTEZ FETIȚĂ

Cerere oferta eveniment:

DECORAȚIUNI EVENIMENTE

Serviciile și produsele noastre sunt concepute cu sprijinul parteneriatului coordonat de Austromed Holding srl, în cadrul proiectului ,, Antreprenor de viitor”. Întreprinderea noastră a beneficiat de finanțare prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020-România Start-Up Plus. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.